Könyves gondolatok, olvasmányok és amik egyébként elgondolkodtatnak naponta...

Renáta W. Müller SZUBJEKTÍV könyves naplója

Renáta W. Müller SZUBJEKTÍV könyves naplója

Viharos érzelmek a hosszú, hideg, téli estéken...

2019. december 04. - Renáta W. Müller

Brittainy C. Cherry GRAVITÁCIÓ (Elements sorozat 4.)covers_524035.jpg

c. könyve pont az, amire vágyik a romantikus irodalmat kedvelő szív. A kötet méltó befejezése volt ennek az érzelmekkel teli, keresű-édes, igényes sorozatnak. A első rész TOP volt (szívszaggató) a második és harmadik tetszett, de... és a befejező rész megint a csúcsra emelt. Nagyon emberi, nagyon esendő karakterek, melyek közül az egyikben sikerült (részben) magamra ismernem (nem akarlak sokkolni benneteket, ezért nem árulom el melyikben). Graham tökéletesen megtestesíti a férfi karaktert, akinek a lelkét mi, női olvasók oly szívesen gyógyítgatnánk. Az meg, hogy ráadásul író is a drágám, csak hab a tortán a lelkemnek. ;) Lucy egy imádnivaló tünemény, amilyen - legyünk őszinték - én sosem voltam és nem is leszek, de talán épp ezért annyira szerethető. Lyric karaktere bármennyire is negatívan van beállítva, szerintem tökéletesen autentikus és a cselekedetei is érthetők a múltját ismerve. Én nem tudtam elítélni.

Azért nem állom meg, hogy meg ne említsek kettőt azon dolgok közül, amik mégiscsak zavartak ebben a könyvben. Nem tudtam követni Lucy másik nővérének, Marinek a pálfordulásait. Fura volt, hogy hogyan tud valaki ilyen rövid idő alatt ilyen nagyokat változni.

A másik problémám pedig ennek a könyvnek a borítója. Egy szuper kép. Valljuk be, telitalálat a pasi, ultraszexi, top shooting... DE, hogy MI KÖZE ENNEK A KÉPNEK A  SZTORIHOZ, arra nem sikerült rájönnöm. Nekem pedig köztudottan mániám, hogy a borító igenis símuljon a történethez. A fotót nézve, valami egészen másra számít az ember. Fülledt erotikára, merész szex jelenetekre meg hasonlókra, de aki olvasta a regényt, tudja, hogy erről szó sincs. Ez teljesen rendben is van, csak akkor miért pont ez a kép?? Marketing?

Ezek az apróságok viszont nem rontottál le az összképet annyira, hogy meg ne adnám ennek a történetnek az öt csillagot.

5/5 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://renatawmullerszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr9415337660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása