Könyves gondolatok, olvasmányok és amik egyébként elgondolkodtatnak naponta...

Renáta W. Müller SZUBJEKTÍV könyves naplója

Renáta W. Müller SZUBJEKTÍV könyves naplója

Problémás egy család ez a Royal...

2020. január 12. - Renáta W. Müller

de mégis belopták magukat a szívembe. 

Erin Watt: A Royal család 1-2-3

Elég gyorsan kivégeztem ezt a 3 kötetet, jól olvastatja magát, az a fajta könyv, amit az ember alig vár, hogy újra kézbe vehesse. Ella és Reed románca szenvedélyes és önzetlen, az ember végig drukkol, hogy sikerüljön nekik. Különösen tetszett, ahogy Ella végig kitart az értékrendje mellett, nem fordul ki önmagából amikor a világ megváltozik körülötte. A fiúk... nos elég tipikus rosszfiú karakterek, igazából nem okoznak meglepetést, mert az ilyenekhez vagyunk szokva ebben a múfajban. Szerethetők és szívesen tanítanánk őket személyesen jó modorra. ;)  erinwatt.pngAmi egy kicsit sok volt nekem, az a kamaszos marakodás a gimiban. Tudom, YA, és bizonyára azért volt nekem sokszor már fárasztó a kamaszlányok hajtépése az iskola tornatermében, mert magam már egy ideje kinőttem ebből az életkorból. Úgy tűnik, szívesebben olvasok felnőttekről és felnőtt problémákról, mert ezekkel a 'kajamaradékot meg véres tampont rejtek az öltözőszekrényedbe, te ribanc" szintű csetepatáékkal már nem igazán tudok azonosulni.  

A borító szerintem zseniális, és tényleg szuperül végigvitték ugyanazt a témát kis változtatásokkal a sorozat könyveinek a borítóin. És mondom ezt én, aki köztudottan nem kedveli a rajzolt könyvborítókat.

A sorozat folytatódik még 2 spinoff-fal, Easton és Gideon Royal történetével, és van egy olyan érzésem, hogy ezt a két rosszfiút is meg fogom ismerni közelebbről. 

 

4,5/5

A bejegyzés trackback címe:

https://renatawmullerszubjektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr7415405464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása